onsdag 4. november 2015

Oppgave: Studentboliger i Oslo 28 m2

Heisann :D

Oppdraget var å komme med et innredningsforslag til en studentleilighet i en blokk i Oslo i 28m2. Oppgaven hadde to deler, hvor del 1 var å jobbe med areal/plassutnyttelse, fargebruk, lyssetting og valg av innredning/møbler. 

Del 2 var å innrede modellen vi bygde i starten av året, slik som vi ville at leiligheten skulle være. Til slutt skulle vi ta bilder av modellen i riktig øyehøyde.

Leiligheten skulle innholdet prosjekt som går ut på å velge materialer, innredning og belysning av en bolig som skal være tilpasset til en student. Boligen skulle ha funksjonene sove, spise, enkel matlaging, arbeide og sosialt samvær. Bad og toalett skulle ikke være med siden det er plassert på gagen utfor inngangsdøra.  Møbelforslaget måtte bære preg av at det er unge studenter som skal bo der, derfor skulle det være ungt, friskt, vågalt, annerledes og fargerikt.


Leiligheten er på 28m2, Lett veggen mellom soverommet og kjøkken er nødvendig på grunn av innsyn fra kjøkkenvinduene. Mellom stue og soverommet har jeg valgt å sette inn en skyvedørsgarderobe og en bokhylle for å dele rommet i to slikt at soverommet og stue blir for seg selv


 Her er produktkartet. De fleste produktene er fra IKEA og JYSK siden det er billig, noe som passer bedre da det er unge studenter som skal bo der. 





Dette er materialene. Bak kjøkkenbenken valgte jeg en tapet i Hick's Hexagon  og de geometriske formene i tapetene. Solavskjerming det eneste stedet jeg reker å solavskjerming er på stue siden på grunn av innsyn. Jeg har  valget eikeparkett  med  gulv varmet.


Jeg skal vise inne i modellen åsen ser man ut 
















:)








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar