torsdag 14. april 2016

Prøve- Eksamen / kjøkken

Olavsgaard / kjøkken

 Dette er et kjøkkenforslag til et par i 50 årene der alle barna har flyttet ut. Paret i 50 årene ønsker seg en åpen løsning med utsikt ned til sjøen fra kjøkkenet. Kjøkkenet blir et samlingspunkt for naboer og familie. Paret har god økonomi og de er kvalitetsbevisste. Det første jeg gjorde var å fjerne veggen mellom kjøkken og gangen stue og kjøkkenet for å få bedre plass til ny løsning. 



Veggene i kjøkken er gipset og sparklet og malt i lysgrå toner for gjør mer modere og eksklusivt og med L løsning og øy og en bar funksjon. Tak og lister blir malt i en hvit farge.
 Kjøkkenet har også 4 stk vinduer som gjør at rommet får mye naturlig lys uten i fra.



Lys parkett ble valgt på kjøkkenet med varmekabler og spotter i taket av typen led. Også led lamper under overskapene som gir et fint utrykk. Det har blitt valt 2 stk taklamper til kjøkkeninnredningen. En rød lampe montert over øya og tilsvarende lampe montert over spisestue som passer fint til de røde stolene.Det ble også valg lyslister som følger kjøkken soklene for å gi innredningen et mer eksklusivt design og uttrykk  


På grunn av fargevalget og lyset samt layout så gir denne åpne løsningen en føles at kjøkken rommet virker større enn det er i virkeligheten.
  
Fokus punkt her vil være øya og spiseplassen og belysning.








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar